1 2 3 4 5 6 7 8 9 10 11

kolmapäev, 1. juuli 2015

Päevamenüü 01.07.


Hommikusöök oli mul ikka sama, mis viimastel päevadel: rasvakohv, avokaado, omlett, paks peekon ja isetehtud Bearnaise kaste. Ei tea, millal selline hommikusöök ära tüütab lõpuks - praegu on see mul küll veel suur suur lemmik :)

Õhtusöök oli kala ja mereandide lainelt ning osalt tingitud ka kohaliku poe kaubavalikust, kuna ma ei viitsinud kaugemale poodi sõita. Taldrikule kõige alla panin peenralt erinevaid lehtsalati lehti, siis läks 100 g soolaforelli ja krevetisalat (segasin kokku 100 g krevette, 1/2 väikese sidruni mahla, tilli, 1/2 väikest sibulat tükeldada ja 1 spl Hellmanns majoneesi). Kõige peale veel paar sidruniviilu ja kõrvale rasvakohv.

Kui ma oma päeva toidud Nutridatasse sisestasin, sain sellised numbrid: 2160 kcal, 12,3 g (2,25 %) süsivesikuid, 206 g (85%) rasva ja 69,7 g (12,8%) valku. Selline normaalse enesetunde toitumine minu jaoks - ei ole liiga vähe, et nälg peale tuleks ning ei ole ka liiga palju toitu, et kõht punnis ja raske olla oleks. Tänane kaalunäit oli mul täpselt -33,0 kg võrreldes LCHF-eelse ajaga (jaanuar 2013). Loodan, et saan siin varsti ka suurematest miinustest hõiskama hakata, eks me näe.

Nendest teistest piltidest on üks minu linnakassist, kes suvel koos meiega siin Hiiumaal vabadust nautida saab. Kahjuks on ta viimasel ajal juba liiga ülbeks õuekassiks läinud, püüab linnupoegi ja toob need siis tuppa. Mulle kohe üldse ei meeldi see asi, ma natuke kardan neid lindusid õue tagasi viia, kuna nad on üsna ettearvamatute liigutustega. Tänase linnukese panin ajalehe abiga kohvitassi ja viisin õue tagasi :) Kass istub nüüd karistuseks toas. Peab talle vist suukorvi muretsema :) Või kellukese kaela panema, et linnud teaksid tema eest põgeneda. No üldiselt siin lindude populatsiooniga probleemi pole, aga mulle ei meeldi, et kass neid tuppa tassib. 



Teine on kohustuslik puhkusepilt varvastest ja päevitamisest :) Lakkisin varbaküüned neoonroosaks, aga seda pole vist näha ;) Igatahes on tänane päev mul suuremalt jaolt mõnusalt päevitades ja raamatut lugedes veerenud. Näis, kas viitsin õhtul väikse jalgrattaringi vms ka teha.

Ja nüüd väikesed surfamissoovitused LCHF-i maailmast :)

Kes tahab hommikul rõõmsalt Facebooki LCHF-lainel lahti lüüa, jälgige sellist lehte nagu Christine Cronau - see Austraaliast pärit naine on ise LCHF abil oma kehakaalu ja tervise korda saanud, aitab sellega teisi ning on kirjutanud kuulsa LCHF-raamatu "The Fat Revolution". Austraalia ajavahet arvestades on ta pea iga päev meie ajas hommikuks jõudnud panna oma FB lehele mõne toreda LCHF-eduloo. Väga armas lugeda.



Teine soovitus on Instagrami kasutajatele. Jälle on tegemist ühe Austraailast pärit naisterahvaga "Banting Babe", kes on LCHF-i abil (kui ma ei eksi, siis viimase aastaga!) 68 kg kaotanud ning tema teekond jätkub. Ta jagab toredaid ja lihtsaid toidupilte ning tema enda kaalulangetus on vägagi muljetavaldav. 








1 kommentaar:

Märkus: kommentaare saab postitada vaid blogi liige.