tag:blogger.com,1999:blog-7781547459257630502.post5442234893195842189..comments2020-03-12T18:17:09.290+02:00Comments on LCHF Eesti: LCHF majonees minutigaKadi Kõivhttp://www.blogger.com/profile/15767315365789434647noreply@blogger.comBlogger3125tag:blogger.com,1999:blog-7781547459257630502.post-79506274693404855942015-10-21T12:13:04.064+03:002015-10-21T12:13:04.064+03:00Hea on kontrollida munade värskust, pannes need ve...Hea on kontrollida munade värskust, pannes need veekaussi - ei tohi tõsta "tagumist poolt" üles, vaid jääda horisontaali.<br />Endal mul on läinud hukka hulgaliselt materjali ja seda ilmselt valesti valitud õli pärast - see oli oliiviõli Extra Virgin.<br />Polegi proovinud paar aastat selle pärast. Esimene kord tegin ühe jutiga ja kasutasin esimest kättesaadavat (ilmselt rypsiölju) ja tuli väga hea.<br />Õpetusi on ka youtube täis.Anonymoushttps://www.blogger.com/profile/01976927056337459152noreply@blogger.comtag:blogger.com,1999:blog-7781547459257630502.post-58599097261200030592014-02-02T21:46:31.114+02:002014-02-02T21:46:31.114+02:00Ikka toores muna ja hea, kui see toatemperatuuril ...Ikka toores muna ja hea, kui see toatemperatuuril oleks. St kõik koostisained samal temperatuuril.Kadi Kõivhttps://www.blogger.com/profile/15767315365789434647noreply@blogger.comtag:blogger.com,1999:blog-7781547459257630502.post-53958857019173920002014-02-02T10:50:29.944+02:002014-02-02T10:50:29.944+02:00Rumal küsimus, aga kas toores või keedetud muna?Rumal küsimus, aga kas toores või keedetud muna?bermufahttps://www.blogger.com/profile/01410319728024808309noreply@blogger.com