tag:blogger.com,1999:blog-7781547459257630502.post2192457693142750433..comments2020-03-12T18:17:09.290+02:00Comments on LCHF Eesti: PiparkoogihullusKadi Kõivhttp://www.blogger.com/profile/15767315365789434647noreply@blogger.comBlogger6125tag:blogger.com,1999:blog-7781547459257630502.post-16118871837806377492013-11-29T19:42:18.516+02:002013-11-29T19:42:18.516+02:00mandlijahu, jahvatatud pähkleid, tuhksuhkurt, jahv...mandlijahu, jahvatatud pähkleid, tuhksuhkurt, jahvatatud maitseaineid jms saab teha kohviveskisUnknownhttps://www.blogger.com/profile/17685123748534794878noreply@blogger.comtag:blogger.com,1999:blog-7781547459257630502.post-62113972683597727342013-10-28T22:18:33.406+02:002013-10-28T22:18:33.406+02:00Mina olen mandlilaastudest teinud mandlijahu. Kusj...Mina olen mandlilaastudest teinud mandlijahu. Kusjuures blenderiga tuli väga asjalik, aga jahvatajaga mitte.Helenhttps://www.blogger.com/profile/17443377982039042655noreply@blogger.comtag:blogger.com,1999:blog-7781547459257630502.post-69356238019260639662013-10-26T09:20:53.675+03:002013-10-26T09:20:53.675+03:00Mandlite süsivesikute erinevus pidavat tulema sort...Mandlite süsivesikute erinevus pidavat tulema sortide erinevusest, sellest, kui palju nad oma kasvamise ajal päikest on saanud jne. Umbes nii, et sama puu otsast võetud õunad võivad ju ka olla üks magusam, teine hapum, samamoodi mandlitel. Üks partii on magusam=rohkem süsikaid, teine vähem magus. Seega ega see ise jahvatamine ei aita. <br />Kuigi ma olen ka ise köögikombainis mandleid jahvatanud. Need pruunid kestad mind ei seganud, aga jahu jäi tunduvalt teralisem kui see meira mandlijahu. Seega ma enam ise selle jahvatamisega mässata ei viitsi, lähen parem selverisse ;) Kahjuks ei ole teistest tavapoodidest veel mandlijahu leidnud (rimi, prisma), aga küllap ökopoodides on ka.Kadi Kõivhttps://www.blogger.com/profile/15767315365789434647noreply@blogger.comtag:blogger.com,1999:blog-7781547459257630502.post-53579728036109747032013-10-25T22:41:10.250+03:002013-10-25T22:41:10.250+03:00Mandlitel saab koore kerge vaevaga ära, kui mandli...Mandlitel saab koore kerge vaevaga ära, kui mandlid hetkeks keevasse vette pista (15sek) ja siis tuleb lupsti ka see koor ära. Ingridhttps://www.blogger.com/profile/11033138602804803635noreply@blogger.comtag:blogger.com,1999:blog-7781547459257630502.post-13937553031362438072013-10-25T12:10:49.279+03:002013-10-25T12:10:49.279+03:00Nojah, muidugi on poe mandlijahul need pruunid ke...Nojah, muidugi on poe mandlijahul need pruunid kestad eemaldatud (mingi teema nendega vist oli), ise on seda liiga tülikas teha. Muidu on mulle isegi meeldinud see isejahvatud mandlijahu, kui sisse jäävad mõned suuremad tükikesed, lisavad tekstuuri ja krõmpsuvad hamba all mõnusalt. pontsontshttps://www.blogger.com/profile/15799187046866191502noreply@blogger.comtag:blogger.com,1999:blog-7781547459257630502.post-44547376416591970142013-10-25T11:59:57.242+03:002013-10-25T11:59:57.242+03:00Aga võiks mandlijahu ka ise teha, mandlid saumikse...Aga võiks mandlijahu ka ise teha, mandlid saumikseriga peeneks jahvatades. Mandlijahu peaks ju koosnemagi peeneks jahvatatud mandlitest, ei tea, millest see süsivesikute erinevus tuleb?pontsontshttps://www.blogger.com/profile/15799187046866191502noreply@blogger.com