tag:blogger.com,1999:blog-7781547459257630502.post7394476918611198111..comments2020-03-12T18:17:09.290+02:00Comments on LCHF Eesti: BLT ehk peekoni-lehtsalati-tomativõileibKadi Kõivhttp://www.blogger.com/profile/15767315365789434647noreply@blogger.comBlogger2125tag:blogger.com,1999:blog-7781547459257630502.post-27882708505892259612015-07-21T12:15:28.198+03:002015-07-21T12:15:28.198+03:00Jah, seda röstsaia hoiame külmikus, küpsetuspaberi...Jah, seda röstsaia hoiame külmikus, küpsetuspaberisse keeratult ja õhuke kilekott (see krõbisev puuviljaletist) ümber. Ma teen seda oma isale ja ta sööb sellise pätsi 3-4 päevaga ära, ei ole libedaks küll läinud.Kadi Kõivhttps://www.blogger.com/profile/15767315365789434647noreply@blogger.comtag:blogger.com,1999:blog-7781547459257630502.post-26368112474108511382015-07-21T11:18:18.962+03:002015-07-21T11:18:18.962+03:00See on üks retsept, mida olen selle blogi leidmise...See on üks retsept, mida olen selle blogi leidmisest saadik tahtnud proovida. Kas säilitad külmikus? See linaseemneleib läks mul päris kiiresti selliks libedaks, kuigi hoidsin külmkapis.Helen Lensmenthttps://www.blogger.com/profile/07731355950686523366noreply@blogger.com