Retsepti sain siit: http://56kilo.se/knackebrod-froknacke-2/
Vaja läheb:
1 dl päevalilleseemneid
1 dl seesamiseemneid
0,5 dl linaseemneid
3 spl fiberhuski
½ dl kookosrasva
2 ½ dl keevat vett
1 tl roosat soola
Valmistamine:
1.
Kata
küpsetusplaat küpsetuspaberiga ja pane ahi 150 kraadi peale sooja.
2.
Sega
kõik kuivained omavahel.
3.
Sulata
kookosrasva ja lisa sinna keev vesi, lase korraks keema.
4.
Vala
kookosrasva ja vee segu kuivainetele peale ning vala saadud taigen koheselt
küpsetuspaberile. Silu kõik ühtlaseks.
5.
Pane
umbes 45 minutiks ahju. Seejärel võta välja ja lõika pizzanoaga tükkideks.
6.
Alanda
temperatuuri 80 kraadini ja jäta näkileivad nüüd 1,5-2 tunniks ahju kuivama
kuni need on kõvaks ja kuivaks tõmbunud.
Kogu plaaditäis sisaldab ligi 30 g süsivesikuid!
Kommentaare ei ole:
Postita kommentaar
Märkus: kommentaare saab postitada vaid blogi liige.