laupäev, 14. aprill 2018

Lõhe-spinati-omletirull


Väga mõnus hommikusöök, mille võiks juba eelmisel õhtul valmis teha. Sobib ka ideaalselt peolaual pakkumiseks. Toitev ja tervislik.

Vaja läheb:

7 muna
1 dl vahukoort
40 g Forte parmesani riivjuustu
soola, pipart
65 g pakk noori värskeid spinatilehti 

200 g philadelphia toorjuust
150 g lõhefileed õhukeste viiludena (soolatud või suitsutatud)
sidrunimahla
murulauku

Eelsoojenda ahi 200 kraadini.
Kata ahjuplaat küpsetuspaberiga ja raputa küpsetuspaberile umbes pool parmesani riivjuustust.
Klopi lahti munad, vahukoor, ülejäänud riivjuust, sool ja pipar. 
Sega munasegu sisse spinatilehed.
Vala muna-spinatisegu ahjuplaadile ja küpseta 200 kraadises ahjus 10 minutit.
Kummuta ahjuomlett suurele lõikelauale nii, et kohev spinatine pool jääks alla. Eemalda küpsetuspaber ja lase veidi jahtuda.
Määri ahjuomletile toorjuust (siledamale poolele, mis ahjus olles allpool vastu küpsetuspaberit oli).
Raputa toorjuustu peale murulauku.
Tõsta peale lõheviilud ja maitsesta kergelt sidrunimahlaga.
Rulli kokku, keera võileivakilesse ja tõsta 5 tunniks külmkappi.
Lõika viiludeks ja serveeri.


Kommentaare ei ole:

Postita kommentaar