Selles magustoidus on veidi rohkem süsivesikuid kui tavalistes range LCHF-i toitudes, aga ma olen seda meelt, et millal siis veel marju süüa kui mitte suvel otse peenralt või metsast. Ja kuna siin magustoidus on vaid väike kogus marju koos suure koguse rasvasega, siis ei tohiks see ka suurt ülesöömishoogu ega veresuhkrutõusu esile kutsuda. Sööd selle ära ja rahu majas.
Kõigepealt sega valmis magustoidu põhi - 1 tops ehk 150 g Saaremaa Smetana 30% (Soomest ja Rootsist leiab ka 40% rasvasisaldusega Smetana), 50 g peeneksjahvatatud kookoshelvestest kookoskreemi (sulata 50 grammine pakike kilepakike eelnevalt kuuma vee sees tassis), 1 tl Bourbon naturaalset vanillipulbrit.
Söö seda hapukoore-martsipanilaadset vanillimaitselist massi koos umbes 100 g maasikatega - ma tegin omale seda magustoitu mitu päeva järjest aedmaasikatega, täna korjasin männitukast selle jaoks metsmaasikaid.
Minu meelest maitseb see magustoit umbes nagu tordikaunistus, st nagu tort ilma põhjata ja ühtegi magustajat ei olegi vaja lisada :)
Nüüd jookseb suu vett
VastaKustuta