ca 150 g võid või kakaovõid
ca 100 g kookosrasva
3-4 spl mahe toorkakaopulbrit
2 spl lagritsapulbrit või Bakery+ magustajat
ca 100 g kookoshelbeid
näpuotsatäis roosat soola
Sulata või ja kookosrasv, lisa kõik ülejäänud ained ja sega hoolikalt läbi. Vala silikoonvormidesse ja tõsta külmkappi. Kookosrasv ujub peale ja tekitab heleda triibu, kakao ja või vajuvad põhja, kuhu jääb tugevam maitse.
NB! Ketoosipallid on kindlasti selline toit, mille juures ei ole vaja retseptis näpuga järge ajada. Kogused võib ka üsna huupi panna - rasv on rasv on rasv :)
Paar tükki päevas on hea rasva-abi ja kerge kommi moodi amps!
Kommentaare ei ole:
Postita kommentaar
Märkus: kommentaare saab postitada vaid blogi liige.