Avastasin hiljaaegu Linnamäe maitsestatud lambakarree ja selgus, et see on väga mõnus kiire luksustoit. Kahjuks on hind tal kallis, aga mõnikord pidulikul puhul on see maitseelamus seda kindlasti väärt! Tegemist on mõnusalt rasvase ja samal ajal pehme ning eriliselt hõrgu punase lihaga.
Mina tegin seda väga lihtsalt: ajasin praepanni kuumaks, valasin sinna veidi oliivõli ja panin ka tüki võid. Kuumale pannile tõstsin lambakarree tükid ja praadisin neid kummaltki poolt umbes 2-3 minutit. Liha jäi mahlane ja mõnus, täpselt paras.
pannile tõstes
mõned minutid hiljem
Mozzarella salati tegin nii:
1. Tükeldasin mozzarella juustu parajateks kuubikuteks.
2. Poolitasin kirsstomatid.
3. Rebisin/hakkisin basiilikulehted.
4. Valasin peale oliivõli ja palsamiäädikat.
5. Maitsestasin roosa soola ja musta pipraga.
Kommentaare ei ole:
Postita kommentaar
Märkus: kommentaare saab postitada vaid blogi liige.