Siinkohal on tegemist lihtsa šokolaadi mousse'i retseptiga, mis suvisel ajal sobib ehk paremini just jäätise kujul nautimiseks. Tegemist on ka väga süsivesikuvaese maiustusega, seega seda võib endale südemarahus mõistlikus koguses kasvõi iga päev lubada - kuniks jäätiseisu otsa saab :)
Vaja läheb:
1 pakk / 250 g Blue Dragon kookoskoort
1 kuhjaga supilusikatäis toorkakaopulbrit
0,5 tl Bourbon vanillipulbrit
1-2 tl Bakery+ magustajat (selle võib ka ära jätta - kookoskoor on niigi üsna magusa maitsega)
Vahusta kuni kõik koostisosad on korralikult omavahel segunenud.
Pane sügavkülma ja sega iga poole tunni tagant korraks läbi.
1,5 - 2 tunni pärast on jäätis valmis!
Soovitan väga just tetrapakis Blue Dragon kookoskoort! See sisaldab vaid 1,8 g süsivesikuid 100 g kohta ning on tõeliselt kreemine ja mõnus. Rootsi LCHF-järgijad eelistavad erinevatest kookoskoore sortidest ka just seda ning mullegi tundub see seni läbiproovituist raudselt parim!
Kommentaare ei ole:
Postita kommentaar
Märkus: kommentaare saab postitada vaid blogi liige.