laupäev, 5. juuli 2014

Viimaste päevade suviseid sööke

Hommikusööke:

Keedetud talumunad, graaviforell, hellmann's majonees, 1 maasikas 
(juurde rasvakohv)

Oopsie leivakesed, 30% hapukoor, forellimari, punane sibul, till peenralt; 
juurde rasvakohv

salaami vorst, parmesani juust, pasteet, keedumuna majoneesiga;
juurde rasvakohv

Õhtusööke:

Pannkoogi sisse keeratud taco-maitseline Hiiumaa maheveise hakkliha koos tomati, kurgi ja lehtsalatiga, juurde veel riivjuust, tacokaste, jalopeno

Hiiumaa maheveise hakklihast kotlett, hautatud brokoli võiga

Jälle taco-maitseline Hiiumaa maheveise hakkliha! 
Seekord juures salatileht, paprika, punane sibul, värske kurk, tacokaste, jalopeno ja riivitud parmesan

Ebaõnnestunud Brie-juustu puffikutest saab mõnusa sulanud brie-pannkoogi, 
mille sisse on mõnus maasikatükke rullida - 
nädalavahetuse puhul sõin ka ühe magustoidu!

värsked maasikad peenralt 
(ei söönud neid kõiki üksi ära - sõin nii palju kui brie juustu juurde läks)








Kommentaare ei ole:

Postita kommentaar