1 2 3 4 5 6 7 8 9 10 11

teisipäev, 10. veebruar 2015

Sünnipäev

Täna oli minu sünnipäev ja tundub, et päris ilus päikeseline päev on olnud :)


Hommik algas laulu, lillede ja äratusega abikaasalt ja lastelt. Kaardi peale kirjutas laps südame sisse LCHF - ja õieti tegi:)

Selle karbi sees oli Filorga musta värvi uus öökreem ja Dermaheali "2 Week Miracle" komplekt. Väga mõnusad on need kõik, proovisin juba järele :)




Sünnipäevahommik jätkus üsna tavapärase hommikusöögiga, milleks oli 2 keto-pannkooki koos rasvase tuunikalasalatiga ja üks avokaado. See on hetkel mul üks lemmik-hommikusööke.


Juurde veel rasvakohv, mille tegin seekord või asemel Ghee ehk selitatud võiga. Ghee puhul räägiti mulle lehmakommimaitsest, aga päris nii ma seda ei kirjeldaks. Aga midagi halba ma ka ei ütle selle rasva kohta. Ostsin selle purgi Rimist, kuna ei viitsinud esimesel korral ise mässama hakata, eks edaspidi vaatan, kas teen ise või joon oma rasvakohvi tavalise või ja kookosrasvaga edasi.



Päev jätkus tööl ja sinna võtsin kaasa isetehtud LCHF Bountysid. Lubasin isegi endale sünnipäeva puhul mõned :)


Töökoha poolt sain valida omale mõnusaid sünnipäevakingitusi meie enda Hemtexi kauplusest, kus ma tõlketööd teen:
(valisin uksemati, seebitopsid ja säilituskarbid)

Peale tööd realiseerisin ühe oma sünnipäevakingituse Montoni kaupluses, kus selgus, et püsikliendid saavad sünnipäeva puhul 10 eurot boonust. Päris hea pakkumine. Leidsin sealt täpselt sellise hõlmikpluusi, nagu juba ammu otsinud olin.



Siin veel mõned pildid armsatest sünnipäevakingitustest, mis ma juba nädalavahetusel sain:




Õhtul läksime restorani "Kivi Paber Käärid", kus mul oli ka plaanis oma toidust pilti teha, aga see ei õnnestu mul mitte kunagi - alati tuleb pildistamine meelde alles siis, kui juba pool taldrikut tühi on :) Igatahes pool perekonda tellis meil omale antrekoodi ja teised kaks burgeri. Mõlemad olid väga head ja isuäratavad. 

Antrekoot, pilt netist



Maheveise burger lillkapsa-juustu-muna kuklil, kõrvale tervislikud friikad, pilt KPK fb-lehelt

Mina sõin antrekooti ja jõin kõrvale klaasi punast veini. 

Kivi Paber Käärid sobib ideaalselt LCHF-meelestatusega inimestele. Seal ei kasutata rääsuvaid taimeõlisid, kõik liha on puhas ja mahe ning sööki osatakse valmistada ja hinnata. Kui alguses kahtlesime, kas ikka minna sinna, et äkki on lihtsalt üks ülehaibitud uus ja moodne koht, siis tegelikkuses tõestas see koht ennast minu jaoks 100%. Väga maitsev toit ja kena teenindus! Kena punkt sünnipäevale :)


























9 kommentaari:

  1. Õnne sünnipäevalapsele! Tundub tõesti, et oli vägev päev!

    VastaKustuta
  2. ja selle ghee idee söötsin siin mõned päevad tagasi ühele mahetootjale ette - lubas ära teha! Kujutad sa ette - Eesti oma rohusööjate lehmade toodang! nagu binovõit!

    VastaKustuta
    Vastused
    1. Aitäh õnnesoovide eest ja tõesti, seda rohusööjate lehmade gheed prooviks hea meelega :)

      Kustuta
  3. Sul oli vahva sünnipäev :) Õnne ja kõike kena jätkugu terveks aastaks!

    VastaKustuta
  4. ja veel... ei saa jätta mainimata, Näed super kaunis välja :)

    VastaKustuta

Märkus: kommentaare saab postitada vaid blogi liige.