laupäev, 6. september 2014

Tulised peekoni sisse rullitud juustutäidisega tšillikaunad

Hoiatus: väga tulised!!! Eriti rohelised kaunad!

Võtsin kaks karpi tšillipiprakaunu, mul olid need mix-karbid, kus punased-rohelised läbisegi sees.
Lõikasin sabad tagant ja ühele poole tegin pikilõike. Seemned välja.


Täitsin tšillikaunad seest sulatatud juustuga (röstkanamaitseline merevaik).


Rullisin peekoniviilude sisse.


Küpsetasin 200-kraadises ahjus umbes 20 minutit. Otsad oleks tulnud veel korralikumalt kinni mähkida, kasvõi hambatiku abil, mul voolas palju juustu välja, aga seda teravamaitselist krõbedaks küpsenud juustu sai pärast chipsidena eraldi söödud :)


Aga tulised peekoni sisse rullitud juustutäidisega tšillikaunad olid väga mõnusaks lisandiks ribide kõrvale!







Kommentaare ei ole:

Postita kommentaar