1 2 3 4 5 6 7 8 9 10 11

neljapäev, 4. detsember 2014

Keto kalapäev :)

Harrastan juba üle kuu aja ranget keto-toitumist ja asi toimib väga hästi, nii enesetundes kui kaalu peal. Varsti kirjutan sellest kõigest pikemalt, aga kes oodata ei kannata, neil soovitan vaadata sellist youtube kanalit nagu Stephanie Keto Person - inspiratsioon, energia ja keto-nipid garanteeritud :) Huumor samuti :) Stephanie õpetuse järgi ei söö ma pähkleid, juustu ega muid piimatooteid ega joo veini. Tema õpetuse vastu käib see, et ma endiselt joon kohvi (1-2 tassi päevas) ja seda ma praegu ära ei jäta ka. Õnneks see kohv mul praegu ei paista segavat ei kaalulangust ega üldist head ketoosi-enesetunnet :)

Aga sellest "range keto-toitumise" peakirjast ei ole vaja lasta end muidugi ehmatada ega arvata, et ma nüüd kuidagi väga askeetlikuks olen muutunud. Kaugel sellest! Ma söön endiselt hästi ja maitsvalt ning oma toidukoguseid ma ei kaalu ega loe :) Söön nii palju, kuni kõht ei ole enam tühi.

Selline nägi välja minu tänane menüü:

Hommikusöök (veidi enne kl 8):
üks keedetud talumuna
Rootsi krevetisalat ehk Skagenröra (1 tops nõrutatud krevette, 1 tilluke šalottsibul, tilli, sidrunimahla, majoneesi)
1 avokaado
üks rasvakohv kaneeli ja ohtra või-kookosrasvaga



Vahepala (umbes kl 16):
1 tassitäis kondipuljongit
1 rasvakohv kaneeli ja ohtra või-kookosrasvaga

Õhtusöök (umbes kl 18):
ahjuforell
brokoli sulavõiga
hapukapsas



1 kommentaar:

  1. Jään põnevusega seda väljareklaamitud lugu ootama :) Peaks homme koos kalaturule varude järele minema (mul tegelikult on muidu ka plaanis pereliikmeid kalapäevaga terroriseerida).

    VastaKustuta

Märkus: kommentaare saab postitada vaid blogi liige.