1 2 3 4 5 6 7 8 9 10 11

pühapäev, 12. juuli 2015

Päevamenüü 12.07.


Hommik algas ilusate näitudega: veresuhkur hea madal 4.3 ja ketoonid korralikult kõrged 3.6. Kaal näitas ka jälle väikest langustrendi, aga ei midagi erilist. Trendjoon on hetkel pigem püsiv, aga olen rahul sellega, sest püsin siiski oma 30 kuud kestnud LCHF ajaloo kõige madalamas punktis :) Kõik mu suveriided istuvad paremini kui eelmisel aastal ning omal on hea kerge tunne ja palju energiat, eriti peale rasvakohvi joomist :)


Hommikusöök oli jälle igav, aga just selline, nagu mulle viimasel ajal kõige rohkem maitseb: rasvakohv, avokaado, omlett, Bearnaise kaste ja soolapeekon. Maitseb hästi ja annab pikaks ajaks palju energiat.

Maria Emmerichi raamat "Keto-Adapted" kirjeldab põhjalikult kõiksugu lisaaineid, mille tarbimine teeb ketotoitumise veelgi efektiivsemaks. Üheks selliseks vajalikuks lisaaineks on acidofilus ja bifido bakterid. Neid võib võtta tabletipurgist, aga samahästi võib need vajalikud bakterid kätte saada ka fermenteeritud köögiviljadest - värske hapukapsas on selleks suurepärane. Maria soovitab manustada neid baktereid umbes pool tundi enne sööki, nii saab sellest kõige parema mõju. Loetud, tehtud!



Ja õhtusöök ise oli suur ja paks maheveise hakklihast burgerikotlett, eilsest. Kotleti all on peenrast võetud salatileht ja peal isetehtud Bearnaise kaste.


Kõnniringil jäid mulle silma ka prisked metsmaasikad, sõin siis neid ka ühe peotäie :) 







Kommentaare ei ole:

Postita kommentaar

Märkus: kommentaare saab postitada vaid blogi liige.