Hommikusöök oli ka jälle sama: omlett, avokaado, soolapeekon ja rasvakohv.
Pealelõunal tekkis mõte, et tahaks "midagi head", seega sulatasin omale mikrolaineahjus 100 g paki kookoskreemi ja segasin sinna sisse üpris palju Ceylon kaneeli. Tänased rasva- ja kalorinumbrid on kindlasti tavapärasest kõrgemad, juhul kui ma viitsiksin neid nutridatasse sisestada ;)
Õhtusöögiks valmistasin ahjuliha: kohalikust poest sai ostetud paar tükki soodushinnaga sealiha, maitsestasin need musta pipra ja roosa soolaga ning lisasin otse peenrast võetud värskeid küüslauguküüsi (koorisin ära ainult pealmise kihi, küüslauk jäi küünte sisse). Ahjupannile lisasin põhja veidi searasva (kahjuks on ju tänapäeval poes müüdavad sealihatükid täiesti rasvavabad, muidu inimesed ei julge osta!!!) ja suured searasvatükid ka lihatükkide peale. Liha läks umbes 1,5-2 tunniks 200-kraadisesse ahju, vahepeal kastsin liha mitu korda sulanud rasvaleemega, et ikka mõnus mahlane jääks.
Enne söömaasumist sõin veidi värsket hapukapsast:
Ja minu praetaldrik nägi välja selline:
Veidi rohelist paprikat, liha ja Bearnaise kastet. Lisaks ka paar lihaga koos küpsenud küüslauguküünt.
See küüslaugunipp pärineb Jamie Oliverilt: kui liha ahju paned, siis ära küüslauku päris ära koori, las jääb küünekooriku sisse - nii imab küüslauk enda sisse liharasva ja pärast saad sealt küüne seest välja pigistada mõnusa rasvase küüslaupasta, njämm.
Kõige lõpuks jõin veel ühe rasvakohvi :)
Kommentaare ei ole:
Postita kommentaar
Märkus: kommentaare saab postitada vaid blogi liige.