neljapäev, 30. juuli 2015

Viimaste päevade sööke

Mul hakkab nüüd vaikne puhkuseperiood jälle läbi saama, tulin lõpuks ka Hiiumaalt tagasi linna - olin maakodus lausa 5-6 nädalat järjest. Nüüd elan jälle kiiremas linnatempos ja pole aega enam igapäevaselt oma menüüsid täpselt kirja panna.

Aga siin on valikuliselt viimaste päevade sööke:

"Peekonisalat" - valik erinevaid praetud peekoneid hommikusöögiks :)


Salatilehel on burgerikotlett maheveise hakklihast, see on keskelt pooleks lõigatud
ja vahel on Västerbottensost juustu. Kõrvale mõned peekoniviilud ja soolakurki.

Ahjus küpsetatud lõhe (lisatud ainult soola ja pipart ja ahjus oli umbes 20 min),
võis ja oliivõlis praetud türgi oad ja hapukoorekaste, mis koosneb
30% hapukoorest, tillist, punasest sibulast ja forellimarjast.

Värskekapsahautis: praetud seahakkliha, krõbedaks praetud ameerikapärane peekon, 
kõik on hautatud vahukoores, maitseks sambal oelek tšillipasta, sinep, sojakaste, sool, pipar.

Rasvakohv, mõned ampsud "Eesti võiga pasteeti", täidetud omlett 
(omlett koosneb 2 munast ja 2 spl vahukoorest, täidiseks on salatileht, krevetid, ahjulõhe tükid, avokaado, punane paprika, jalopeno, majonees, tacokaste)

Rasvakohv, maasdami juust

Tšillikrevetid - hallid tiigerkrevetid praadisin oliivõlis koos peeneks hakitud tšillipipra kaunade ja küüslauguküüntega, hiljem maitsestasin roosa soola ja musta pipraga.









Kommentaare ei ole:

Postita kommentaar