Aga siin on valikuliselt viimaste päevade sööke:
"Peekonisalat" - valik erinevaid praetud peekoneid hommikusöögiks :)
Salatilehel on burgerikotlett maheveise hakklihast, see on keskelt pooleks lõigatud
ja vahel on Västerbottensost juustu. Kõrvale mõned peekoniviilud ja soolakurki.
Ahjus küpsetatud lõhe (lisatud ainult soola ja pipart ja ahjus oli umbes 20 min),
võis ja oliivõlis praetud türgi oad ja hapukoorekaste, mis koosneb
30% hapukoorest, tillist, punasest sibulast ja forellimarjast.
Värskekapsahautis: praetud seahakkliha, krõbedaks praetud ameerikapärane peekon,
kõik on hautatud vahukoores, maitseks sambal oelek tšillipasta, sinep, sojakaste, sool, pipar.
Rasvakohv, mõned ampsud "Eesti võiga pasteeti", täidetud omlett
(omlett koosneb 2 munast ja 2 spl vahukoorest, täidiseks on salatileht, krevetid, ahjulõhe tükid, avokaado, punane paprika, jalopeno, majonees, tacokaste)
Rasvakohv, maasdami juust
Tšillikrevetid - hallid tiigerkrevetid praadisin oliivõlis koos peeneks hakitud tšillipipra kaunade ja küüslauguküüntega, hiljem maitsestasin roosa soola ja musta pipraga.
Kommentaare ei ole:
Postita kommentaar
Märkus: kommentaare saab postitada vaid blogi liige.