kolmapäev, 5. märts 2014

Kanarullid peekoni, juustu ja soolaseentega



Vaja läheb:
kana kintsuliha (ma leidsin poest kana kintsuliha minutipihvid, pääsesin ise kana õhukesteks viiludeks vasardamisest)
peekonit
soolaseeni (leota, tükelda, pigista liigne vesi välja)
viilutatud juustu (mul oli kadaka lepasuitsu juust küüslaugumaitsega)
soola, chili explosion maitseainet

Valmistamine:
Pane ahi 175 kraadile sooja.
Kata ahjuplaat küpsetuspaberiga, pane valmis hambatikud.
Maitsesta kanatükid soola ja tšillimaitseainega.
Pane kana peale juustuviil, paar tl tükeldatud soolaseeni ja keera kana rulli.
Rulli igale kanatükile ümber veel 2 peekoniviilu ja kinnita hambatikkudega.
Küpseta ahjus kuni kana on pehme (mulle meeldib väga pehme kana kintsuliha, seega olid rullid ahjus umbes 45 minutit, kuigi umbes poole pealt keerasin kuumuse 150 kraadile)
Serveeri näiteks koos brokolipüreega.


enne ahju panemist

valmis!


2 kommentaari:

  1. Need näevad nii isuäratavad välja! Pean selle retsepti kindlasti ära proovima varsti :)

    VastaKustuta
  2. Väga väga head rullid...sõime võikastme, värske tilli ja aurutatud lillkapsaga...soovitan soojalt!

    VastaKustuta