esmaspäev, 23. juuni 2014

Brie juustu krõpsud

Rootsi LCHF-ringkondades on viimase kuu jooksul ülipopulaarseks muutunud"Briepuffar" ehk Brie juustu krõpsud. Originaalis peaksid need tulema sellised ilusad pallikesed-kuubikud:

pilt netist

Kahjuks ei ole mul need veel päris nii ilusasti välja tulnud, aga katsetan veel.

Retsept on selline:
Lõika brie juustust väiksed tükid (kui see valge "juustunahk" ära koorida, tuleb minu hinnangul parim tulemus). Tõsta tükid küpsetuspaberile ja pane maksimumvõimsusel mikrolaineahju 2-3 minutiks. Ära pane küpsetuspaberi alla taldrikut, vaid pane küpsetuspaber otse mikrolaineahju klaasist aluse peale. 

Rootslased ütlevad, et President Brie juustuga pidid need kõige kindlamini õnnestuma.

On oht, et need võivad üheks suureks brie-pannkoogiks kokku sulada ;) Sel juhul on hea, kui kodus on veidi vaarikaid, pane peotäis vaarikaid sinna peale ja rulli toruks, väga mõnusa maitsega rulli saab.

Minu briepuffarite näiteid:

see on kõige õnnestunum versioon - valge "juustunahk" eemaldatud enne mikrosse panekut









Kommentaare ei ole:

Postita kommentaar