pilt internetist
Täna liitus Vastlakukli-wrapi hullusega ka Mariann Andersson, kes on LCHF Poes müüdava Bakery+ magustaja autor - otsustasin, et minul on nüüd ka aeg vastlakukli-wrapi retsepti oma lugejatega jagada. Marianni retseptide peale võib alati kindel olla, ta on kuulus LCHF kokk, kelle sulest on ilmunud palju LCHF kokaraamatuid.
1. Kõigepealt valmista Wrapid.
4 wrapi valmistamiseks vajad:
4 väikest muna
100 g philadelphia toorjuustu
2 spl Fiberhuski
1 dl Pofiberit
1-2 spl Bakery+ magustajat
0,5-1 tl kardemoni
Vahusta mune miksriga paar minutit, et need oleksid korralikult vahus.
Lisa Philadelphia toorjuust ja sega hoolikalt. Sega hulka Bakery+ magustaja ja kardemon.
Sega hulka fiberhusk ja pofiber ning lase taignal 5-10 min paisuda.
Jaga taigen neljaks suureks palliks.
Pane pall kahe õlise küpsetuspaberi vahele ja rulli/lükka õhukeseks 15-20 cm diameetriga wrapiks.
Prae 2 min või sees kummaltki poolt keskmisel kuumusel praepannil ja pane restile jahtuma.
Üks wrap sisaldab 1,2 g süsivesikuid.
2. Valmista martsipanimass.
200 g mandlijahu (1 dl mandlijahu kaalub ca 50 grammi)
2-3 spl Bakery+ magustajat
mõned tilgad mõrumandli essentsi
3-4 spl vahukoort või vett
Sega hoolikalt, võid kasutada segamiseks ka köögikombaini, et eriti ühtlast massi saavutada. Sega seni, kuni mass on plastiliini taolise konsistentsiga.
3. Vahusta vahukoor koos Bakery+ magustaja ja Bourbon vanillipulbriga.
4. Voldi kokku vastlakukli wrapid:
Tõsta iga wrapi peale paar supilusikatäit martsipanimassi ja seejärel vahukoort.
Voldi kokku ja naudi.
wrapi voltimise õpetus, et pool sisust sülle ei kukuks :)
NB! Tegemist ei ole range LCHF-söögiga, see on vahel harva nautimise retsept.
pilt internetist
mmmmmmm..... näm..... :)
VastaKustuta