esmaspäev, 13. aprill 2015

Kanakoivad spinati-koorekastme ja lillkapsapüreega



4 suurt kanakoiba
Kerrygold ürdivõid
Santa Maria ökoloogilist grillmaitseainet

Masseeri kanakoibi võiga.
Raputa peale grillmaitseainet.



Küpseta 200-kraadises ahjus umbes 40-45 minutit ja pööra siis koivad teistpidi. Küpseta veel 10-15 minutit. Koivad peaksid nüüd olema nii pehmed, et liha kukub kondi küljest lahti ja nahk on mõnusalt krõbe.


Kastme valmistamiseks vajad:

1 karp beebispinati lehti
võid
vahukoort
riivjuustu

Pese spinatilehed, kuumuta pannil või ja prae spinatilehti võis mõni minut.


Vala peale sorts vahukoort ja lase korraks keema. Raputa peale veidi riivjuustu ja maitsesta (näiteks valge pipar ja roosa sool sobivad siia minu arvates).


Serveeri koos lillkapsapüreega (hautatud lillkapsas + või püreeks saumiksriga).





Kommentaare ei ole:

Postita kommentaar