Pilt: http://ingakolhydrater.wordpress.com/2012/09/07/inalvsmat-naring-och-du/
Lapsena ja teismelisena olen maal vanaema-vanaisa juures kaasa löönud kõiksugu lihatoitude tegemisel - pasteet, sült, kopsupirukad, suitsuvorst, lihakonserv jne. Kõiki neid puhtaid maitseid tahaks tegelikult jälle kunagi proovida.
Aga oma tänased broilerisüdameid valmistasin nii:
Broilerisüdamed tuleb kõigepealt pooleks lõigata ja keskelt veri ja sooned eemaldada.
Peekonirasvasele pannile läks üks suur tükeldatud sibul ja veidi võid.
Praadisin sibula kuldpruuniks ja lisasin karbitäie broilerisüdameid (ca 600 g).
Praadisin need ka pruuniks ja pehmeks.
Maitsestasin roosa himaalaja soola ja musta terapipraga.
Kõrvale sõin värsket hapukapsast ja jõin ühe rasvakohvi kaneeliga (kange kohv, või, kookosrasv vahtu ja kaneel peale raputatud)
Kommentaare ei ole:
Postita kommentaar
Märkus: kommentaare saab postitada vaid blogi liige.