Pildil viil eilset šveitsipärast pikkpoissi ja vürtsikas lillkapsapüree
Vürtsikas lillkapsapüree:
Soolvee sisse läheb keema:
1 lillkapsapea
1 porgand
1 sibul
3-4 küüslauguküünt
tükk ingverit
Keeda kõik pehmeks. Lisa suvalises koguses võid ja vahukoort (umbes 75 g + 75 g või rohkem), lase kõik saumiksriga peeneks. Mina lisasin veel lõpuks natuke Vegeta Natural sarja ilma lisaaineteta maitseainet (selle võib ilmselt ka ära jätta).
sibul ja porgand on ju juurikad, mis kasvavad maa sees. Kas siis neid tohib kasutada.
VastaKustutaMina ei käsi ega keela kellelgi sibulat ja porgandit süüa, eks igaühel on vaba voli valida sobivate koostisisadega retsepte. Mind ennast väikeses koguses sibulat ja porgandit toidu sees ei sega.
Kustuta