pühapäev, 26. oktoober 2014

Toorjuustu-šokolaadivaht mustikatega



9 portsjonit

Vaja läheb:
100 gtumedat šokolaadi
60 g võid
400 ml vahukoort
200 g Philadelphia toorjuustu
soovi korral 2 spl Bakery+ magustajat, 0,5 tl Bourbon vanillipulbrit
200 g külmutatud mustikaid


1. Sulata vesivannil šokolaad ja või.
2. Vahusta vahukoor (soovi korral koos Bakery+ magustaja ja Bourbon vanillipulbriga või ilma)
3. Mikserda vahukoore hulka toorjuust ja sulatatud või+šokolaad.
4. Sega hulka külmutatud mustikad ja tõsta magustoidukausikestesse. 
5. Pane 10-15 minutiks sügavkülma.
Head isu! 


1 kommentaar:

  1. Jube hea magustoit :)! Mustikate asemel panin mustsõstraid ja oluliselt vähem, sobisid ka väga hästi! Aitäh!!!

    VastaKustuta