1. Ahi sooja 200-250 kraadile.
2. Pann maksimaalselt kuumaks ja tükk searasva pannile särisema.
3. Praadisin neid lihaveise tükke siis 3 minutit ühelt poolt ja 2 minutit teiselt poolt - pruuniks ja krõbedaks.
4. Maitsestasin roosa himaalaja soola ja värskelt jahvatatud musta pipraga.
5. Küpsetasin veel 5 minutit kuumas ahjus.
Sõin koos hapukapsa, hapukurgi (soolakurgi) ja Bearnaise kastmega.
Seoses Bearnaise kastmega oli ka meeldiv üllatus - Eesti kaubandusest on võimalik leida korraliku koostisega valmis Bearnaise kastet - põhjaks rapsiõli, süsivesikuid vaid 2,4 g (vähem kui Hellmann's majoneesis), rasva 68 g ja maitse väga OK! Loomulikult on isetehtud Bearnaise kaste parem, aga alati pole aega ise teha ju.
varsti saadaval ka LCHF Poes!
Kommentaare ei ole:
Postita kommentaar
Märkus: kommentaare saab postitada vaid blogi liige.