reede, 22. august 2014

Brownie õhuline šokolaadikook


250 g Trinidoro 75% tumedat šokolaadi
150 g võid
5 muna
1 tl Bourbon vanillipulbrit
1-2 spl Bakery+ magustajat
Serveerimiseks marju ja vahukoort

Pane ahi sooja 160°C.
Vooderda koogivorm küpsetuspaberiga.
Tükelda šokolaad ja pane see koos võiga potti, sulata pidevalt segades kuni või ja šokolaad on sulanud.
Jäta šokolaad jahtuma.
Eralda munavalged ja -kollased.
Vahusta munakollased kohevaks koos vanillpulbri ja magustajaga.
Vahusta munavalged kõvaks vahuks. 
Sega kõigepealt šokolaad munakollastega ning seejärel sega sinna hulka ka munavalged. 
Vala segu vormi ja küpseta 15-20 minutit.
Serveeri kooki külmalt koos marjade vahukoorega!

enne ahju panemist

peale ahjust võtmist



Kommentaare ei ole:

Postita kommentaar