Pilt ja retsept: http://annikarogneby.se/lchf/god-lasagne-lchf-avslutade-var-sondag/
2 pakki Miracle Noodle Fettuccini
Hakklihakaste
700 g hakkliha
kookosrasva või võid praadimiseks
2 purki purustatud tomateid
1 kollane sibul
5 tk päikesekuivatatud tomatit
soola, pipart ja oreganot
Bešamellkaste
2 dl vahukoort
3 dl piima
1 suur tükk võid
3 dl riivjuustu
0,5 tl seesamijahu kastme paksendamiseks
Riivjuustu garneeringuks
Valmistamine
1. Pane ahi 200 kraadile sooja. Haki sibul ja prae seda võis või kookosrasvast. Lisa hakkliha ja prae see valmis.
2. Vala peale purustatud tomatid. Haki päikesekuivatatud tomatid ja lisa need kastmele. Lase kastmel kokku keeda, st et see enam nii palju vedelikku ei sisaldaks, vaid oleks kuivema konsistentsiga. Maitsesta soola, pipra ja oreganoga.
3. Soojenda või, vahukoor ja piim teises potis. Lase sel keema minna ja lase veidi podiseda. Et kaste paksem tuleks, lisa veidi seesamijahu. Võta tulelt ja lisa riivjuust. Sega ja maitsesta musta pipraga.
4. Loputa fettucinit külma vee all. Tõsta pool hakklihast ahjuvormi. Lõika fettucini väiksemateks tükkideks ja laota hakklihakastme peale. Tõsta peale ka ülejäänud hakklihakaste. Vala peale bešamellkaste ja seejärel garneeringuks veel riivjuustu.
5. Küpseta ahju keskosas umbes 40 minutit.
Serveeri lasenjet värske salatiga!
Kommentaare ei ole:
Postita kommentaar
Märkus: kommentaare saab postitada vaid blogi liige.