1 2 3 4 5 6 7 8 9 10 11

kolmapäev, 6. august 2014

Miracle Noodle shirataki nuudlid



LCHF Poes on nüüd müügil kõik uued Miracle Noodle sordid!

Sel kevadel, kui Skandinaavias uued Miracle Noodle sordid müügile tulid, tehti nende pakendid ühtlasi ka suuremaks - senise 150 grammise paki asemel on need nüüd saadaval 200 grammises pakis.

* Angel Hair - Klaasnuudlite sarnased eriti õhukesed shirataki nuudlid, mis sobivad hästi pajaroogadesse ja wokkidesse.

* Fettucini - Shirataki lintnuudlid - valmista klassikalisi pastaroogasid nagu Pasta Alfredo ja Fettucine Al Fungi. See shirataki nuudlite vorm sobib ka sellisteks ahjuroogadeks nagu Fettucine Al Forno või lasanje.

* Penne - Shirataki “sarvekese makaronid”, mis sobivad hästi paksematesse koore- või juustukastmetesse ning ka värskesse pastasalatisse

* Spaghetti - Shirataki klassikalised spagetid – valmista traditsioonilisi spagetiroogasid ilma süsivesikuteta!

* Rice - Miracle Noodle shirataki riis sarnaneb oma kujult traditsioonilisele jaapani riisile, aga on ilma süsivesikuteta. Shirataki riis seob endaga hästi teisi maitseid.

Miracle Noodles

Miracle nuudlid on traditsiooniline jaapani tervisetoode, mida valmistatakse konjakijuurest ja kaltsiumhüdroksiidist, mis on looduslik happesuse regulaator, mida tehakse munakoortest. Konjakijuurest valmistatud nuudleid nimetatakse Shirataki nuudliteks. Konjakijuur on ürdisarnane taim Amorphophallus Konjak, mida kasvatatakse Jaapanis shirataki valmistamiseks.

Amorphophallus Konjak

Miracle Noodles:

- sisaldab null imenduvat süsivesikut ja null kalorit – valmistatakse glükomannast, mis on tervislik looduslik kiudaine.

- ei sisalda nisu, gluteeni, laktoosi ega sojat

- imab endasse kergesti maitseid suppides, pajaroogades ja kastmetes

- omab positiivset mõju tervisele, mida toetavad meditsiiniuuringud 2. tüüpi diabeedi, kõhukinnisuse, rasvumise ja kolesteroolisuhte kohta.

Jaapanlased on söönud shiratakit juba üle 1500 aasta

Konjakijuurt kasutati Jaapanis algselt ravimina ja seda on seal söödud juba üle 1500 aasta. See on täiesti looduslik toit – 97% konjakijuurest on vesi ja ülejäänud 3% on kiudaine nimega glükomanna. Konjakijuur sisaldab palju mineraale ja vähe kaloreid.

Miracle Noodle on tõeline tervisetoode

Miracle Noodle ei sisalda ühtki imenduvat süsivesikut, selles on palju kiudainet ja vähe kaloreid. Hiljutised uuringud on näidanud, et konjakijuur vähendab halva kolesterooli taset, ennetab kõrget vererõhku ning normaliseerib veresuhkrutaset. Nende teaduslike faktide põhjal nimetataksegi shirataki nuudleid suurepäraseks tervisetooteks.

Miracle Noodle aitab sul hoida oma tervist ja kontrollida kaalu!

Uuringud näitavad, et Miracle Noodle omab positiivset mõju sinu tervisele ja see aitab sul oma kaalu kontrollida. Miracle Noodle on ideaalne tervisetoit kaalukontrolliks, kuna see paisub seedesüsteemis ja tekitab täiskõhutunde.

- parandab kolesterooli

- ennetab 2. tüüpi diabeeti

- ennetab kõrget vererõhku

- ennetab rasvumist

- aitab tasakaalustada keha pH-taset

- parandab soolestiku peristaltikat ja aitab ärritunud soole sündroomi (IBS) vastu

- ei sisalda laktoosi, gluteeni, nisu ega sojat

- ideaalne söök LCHF, GI ja 5:2 toitumise juures

Toiteväärtus 100 g kohta:

Energiat 5 kcal

Süsivesikuid 2 g

kiudainet 2 g

suhkrut 0 g

Rasva 0 g

Valku 0 g

Naatriumit 0 g

Vitamiin A: 120 IE

Kaltsiumit: 36 mg

Sisaldab ka kaaliumit, rauda ja fosforit.



Kuidas Miracle Noodle pastat valmistada?

Miracle Noodle on pakendis juba valmiskujul. Seega neid võib süüa nii, nagu nad on. Siiski soovitame sul neid loputada, et eemalduks võimalik kaltsiumi lõhn. Seejärel võid nuudlid majapidamispaberile nõrguma panna. Nüüd lase vaid fantaasial lennata! Neid võib keeta, praadida, röstida. Kindlasti leiad varsti oma lemmiku!

Miracle nuudlitel omal ei ole maitset, aga neil on suurepärane võime imada endasse maitseid kastmetest, vürtsidest ja ürtidest.

Shirataki nuudlid säilivad umbes 12 kuud, pakendil näidatud kuupäevani. Siiski säilivad need veel mõned kuud peale pakendil toodud kuupäeva, kui hoiad neid sel ajal külmkapis. Seejärel lahustuvad nuudlid jälle glükomanna pulbriks, millest nad tehtud on.

Juba avatud nuudleid hoia vees. Vaheta vett iga päev. Nii säilivad need 2-3 päeva.

Shirataki nuudleid ei saa sügavkülmutada. Külmumine muudab nende struktuuri.

Kommentaare ei ole:

Postita kommentaar

Märkus: kommentaare saab postitada vaid blogi liige.