Šveitsipärase pikkpoisi jaoks läheb vaja:
1 kg hakkliha (ma kasutasin Hiiumaa maheveise hakkliha, lihtsalt super! aga ma ei tea, kas seda ka kusagil mujal peale Hiiumaa A&O poodide müüakse)
2 pk krõbedaks praetud peekonitükke
4 muna
8 dl riivjuustu
4 dl vahukoort
2 tükeldatud sibulat
soola, pipart, prantsusepäraseid ürte (ma kasutasin pizzamaitseainet)
peekon
Valmistamine:
1. Prae peekon, tükelda sibul
2. Sega kausis ühtlaseks taignaks hakkliha, peekon, sibul, riivjuust, muna, maitseained, vahukoor.
3. Aseta küpsetuspaberiga kaetud ahjuvormi ja küpseta 200-kraadises ahjus umbes 1 tund.
4. Serveeri koos toorsalatiga ning näiteks hellmanns real majoneesist ja rimi eco tacokastmest kokkusegatud kastmega.
Kommentaare ei ole:
Postita kommentaar
Märkus: kommentaare saab postitada vaid blogi liige.