pühapäev, 16. veebruar 2014

Indiapärane kanakarri lillkapsariisiga

Igaks juhuks mainin ka ära, et siin on tegemist veidi suurema süsivesikusisaldusega toiduga. Minu taldrikutäis, mis siin pildil on, sisaldas ligi 20 g süsivesikuid. Aga asi oli seda väärt!


Kaste:
1 suur mugulsibul
4-5 küüslauguküünt
palju võid
1 kg kana kintsuliha
500 g purustatud tomateid
250 g kreemjat kookospiima
punast karripastat
kaneeli
karrit
soola, pipart
veidi stevia-erütritooli segu suhkruasendajat

Tükelda sibul ja küüslauk ning prae need võis pehmeks.
Pane blenderisse purustatud tomatid ja lisa sinna praetud sibul ja küüslauk ning tee püreeks.
Prae pannil kana kintsuliha, maitsesta karripasta, soola, pipraga.
Vala kanatükkide peale tomati-sibula-küüslaugusegu ning kookospiim.
Maitsesta kaneeli, karri ja magustajaga. Lase umbes 15 minutit podiseda madalal tulel.

Lillkapsariis
Pane suurde potti vesi keema, lisa soola ja karrit.
Riivi köögikombainis üks lillkapsapea ja pane see keevasse vette.
Keeda umbes 5 minutit kuni "riis" on peaaegu pehme.
Kurna. Serveeri koos võiga või prae riis veel või sees läbi.


Kommentaare ei ole:

Postita kommentaar