Täna jagan üht maitsvat supiretsepti, mille leidsin Lindha blogist, kes on LCHF toitumise ja trenni abil viimase pooleteise aastaga 70 kilo maha võtnud - 140 kilolt 70 kilole. Muljetavaldav!
Siin on tema supiretsept:
http://halvalindha.se/2014/june/het-tomatsoppa-med-bacon.html
Küllap näete isegi, et see retsept ei ole maailma kõige rangem lchf, üks portsjon sisaldab umbes 10-15 g süsivesikuid, sõltuvalt sellest, kui palju hapukoort sinna lisada.
4 väiksemat portsjonit:
mõned küüslauguküüned
mõned supilusikatäied oliivõli
paar supilusikatäit hakitud värsket peterselli
1 pakk 500 g rimi eco tomatipüreed
paar supilusikatäit tomatipastat
pool liitrit vett
üks köögiviljapuljongikuubik
2 pakki suitsupeekonit
0,5 tl sambal oelek tšillipastat
soola, valget pipart
Serveerimiseks:
30% hapukoort
Grok juustusnäkke
Koori ja viiluta küüslauk õhukesteks viiludeks. Kuumuta pannil õli, prae selles küüslauku mõni minut (lõpeta enne kui pruuniks tõmbub). Lisa tomatipüree ja tomatipasta, puljong ja vesi, sambal oelek ja sool-pipar. Lase umbes 15 minutit vaiksel tulel podiseda.
Lõika peekon 1-2 cm ribadeks ja prae krõbedaks. Lisa supile.
Serveeri suppi peterselli ja hapukoorega, kõrvale sobivad hästi näksimiseks Grok juustusnäkid.
vajalikud ained
Kommentaare ei ole:
Postita kommentaar
Märkus: kommentaare saab postitada vaid blogi liige.