laupäev, 28. juuni 2014

Suvikõrvitsa baguette'id


Vaja läheb:
  1. 6 muna
  2. 4 dl riivitud suvikõrvitsat (u 1 suur suvikõrvits)
  3. 1 dl mandlijahu
  4. 2 spl kookosjahu
  5. 1/2 dl pofiberit
  6. 1/2 dl päevalilleseemneid
  7. 3 spl seesamiseemneid (või kokku 1 dl seesamiseemneid, kui päevalilleseemneid üldse ei pane)
  8. 1/2 dl chia seemneid
  9. 2,5 spl fiberhuski
  10. 2 tl küpsetuspulbrit
  11. 1/2 tl - 3/4 tl meresoola
  12. 1 spl leiva maitseainet
  13. 1 riivitud küüslauguküüs
  14. 1 dl riivitud västerbotten juustu

Valmistamine:
  1. Pane ahi 200 kraadi peale sooja.
  2. Vahusta munad kohevaks. Riivi suvikõrvits ja pigista üleliigne vedelik välja.
  3. Sega suvikõrvits vahustatud munaga.
  4. Sega omavahel kuivained ja riivjuust ning lisa taignale.
  5. Lase tagnal 10-15 min paisuda.
  6. Vormi baguette'id ja tõsta need küpsetuspaberiga kaetud ahjuplaadile.
  7. Küpseta ahjus umbes 25 minutit kuni baguette'id muutuvad kuldseks ning ei ole enam seest kleepuvad (proovi hambatikuga).


Kommentaare ei ole:

Postita kommentaar