http://lchfeesti.blogspot.com/2013/10/reede-on-pizzapaev.html
Minu kodune versioon Raudalu Peetri Pizza LCHF-pizzast käib niimoodi:
Võta tavaline ahjuplaat, kata see küpsetuspaberiga ja vala sinna peale umbes 2 pakki riivjuustu ja raputa peale pizzamaitseainet. Pane 200 kraadisesse ahju kuni juust on sulanud.
Võta ahjust välja ja tõsta peale pizzakatted, mis meeldivad.
Purustatud tomatid või näiteks Pomito Pizza & Pasta sauce (selverist olen leidnud, umbes 5-6 g sv/100 g)
Prae- või suitsukana tükke
punase sibula rattaid
soolaseeni
peekonitükke
jalopeno rattaid
paprikat
marineeritud kurgi kuubikuid
kõige peale veel üks pakk riivjuustu ja pizzamaitseainet
Nüüd veel umbes 10 minutiks ahju, et pealmine juust ka ära sulaks.
Kõige paremini maitseb minu arvates veidi jahtunult!
pizzapõhi peale ahjust võtmist
riivjuust, soolaseened, kurk, purustatud tomat, paprika, peekon, suitsukana
pizza katted
viimane kiht juustu
valmis!
Kommentaare ei ole:
Postita kommentaar
Märkus: kommentaare saab postitada vaid blogi liige.