pühapäev, 22. juuni 2014

Tuunikalasalat

Avastasin enda jaoks uuesti tuunikala. Vahepeal see üldse ei isutanud, aga nüüd Hiiumaal olles leidsin siin kohalikust poest tuunikala oliivõlis (tavapärane tuunikala õlis on ju päevalilleõliga, mis on kahjulik oma liiga suure omega6-sisalduse poolest, seega varem olen söönud tuunikala vees) ning nüüd tekkis uuesti isu selle kala järele. Tundub, et tahan seda iga päev juba :)

Olen omale juba kaks päeva järjest sellist hommiku-/lõunasööki teinud:

Rasvakohv, kurgiviilud ja tuunikalasalat

Tuunikalasalat (umbes 2 portsjonit):

1 karp tuunikala oliivõlis
2 keedumuna
rohelist sibulat, tilli (otse põllult!)
tükeldatud mugulsibulat
2-3 spl hellmanns majoneesi
2 tl hot salsakastet




Kommentaare ei ole:

Postita kommentaar