teisipäev, 3. juuni 2014

Mascarpone-rabarberikook

Tegin nädalavahetuseks veel ühe rabarberikoogi. Nüüd on küll rabarberiretseptidega vist selleks korraks kõik :)


Taigen:

100g võid
3 muna
1 dl mascarponet
2 tl küpsetuspulbrit
1 spl fiberhuski

Kate:
rabarberitükke, 1-2 tl Bakery+ magustajat ja kaneeli

Klopi munad koos Bakery+ lahti, lisa sulatatud või ning mascarpone. Sega kõik kuivained omavahel ja sega taigna hulka.

Pane taigen võiga määritud vormi. 
Kata rabarberitükkidega, mis on eelnevalt kaneeli ja Bakery+ segatud.

Küpseta 30-40 minutit 150 kraadi juures.

Serveeri vahukoorega.

1 kommentaar:

  1. Täitsa hea kook. Ma paneks teine kord küll magustajat pisut rohkem.

    VastaKustuta