kolmapäev, 1. jaanuar 2014

Panna Cotta

 
Vaja läheb:
400 ml pakk vahukoort
1 väike pakike želatiini + veidi külma vett
maitse järgi sobivat suhkruasendajat
1 vaniljekaun
 
 
Valmistamine:
1. Pane želatiin vähese külma veega umbes 5 minutiks paisuma.
2. Lõika vaniljekaun pikkupidi pooleks, kraabi seemned välja ning pane nii kaun kui seemned koos vahukoorega potti. Lase umbes 2-3 minutit keeda.
3. Sega kuumale vahukooresegule hulka veega paisunud želatiin.
4. Vala magustoidunõudesse ja pane iga nõu peale võileivakile, aseta külmkappi. (Võileivakile kaitseb selle eest, et magustoidule kilet peale ei tekiks).


2 kommentaari:

  1. Palju selles süsikaid on ?
    Mul sünna tulekul ja tahaks ise kokata .

    VastaKustuta
    Vastused
    1. Süsikaid on siin ainult nii palju, kui vahukoores on, vist 3 g 100 grammis. Eks sinna peale võib ju ka näiteks vaarikatest või maasikatest + suhkruasendajast saumiksriga püree teha, siis lisandub sealt ka natuke neid süsikaid juurde. Aga üldiselt ei midagi väga hullu, kes suudab ühe portsuga piirduda ;)

      Kustuta