reede, 23. mai 2014

Maitsev hommikusöök mereandidega


oliivõli
1 punane ja 1 roheline tšillipiprakaun
2-3 küüslauguküünt

Lasin küüslaugu ja tšillipipra köögikombainis hästi peenikeseks, ajasin pannil õli kuumaks ning lisasin sinna tšilli ja küüslaugu. Kui need olid parajaks küpsenud, lisasin mereannikokteili (see oli sulanud ja nendest väljasulanud vee kurnasin enne ära). Praadisin mõned minutid, maitsestasin roosa himaalaja soola ning värskelt jahvatatud musta pipraga.

Kõrvale sõin mõned peekonisse keeratud sparglid, paar keedumuna karrimajoneesiga ning jõin ühe rasvakohvi. 

Selle mereannikokteili puhul üllatas mind aga see, et 100 g sisaldab 3,3 g süsivesikuid. Ei midagi hullu, aga arvasin millegipärast, et mereandides on samamoodi 0 g süsivesikuid, nagu muidu lihas ja kalas. 

Kommentaare ei ole:

Postita kommentaar