laupäev, 10. mai 2014

Tšilli-juustupallid


Pane ahi 175 kraadile sooja.

Sega omavahel koostisosad:

2 spl maitsestamata toorjuustu, nt Philadelphia

1 muna

2 spl fiberhuski

3-4 dl riivjuustu
hakitud värsket tšillipipart
paprikapulbrit, oreganot, soola, cayenne pipart, santa maria ökoloogilist grillmaitseainet
Kui kõik on omavahel segatud, siis lase taignal kümmekond minutit seista, et kõik paisuks lihapallitaignasarnaseks massiks, mis oleks just piisavalt tihe, et sellest saaks pallikesi voolida. Taigen jääb siiski kleepuv.
Küpseta seejärel ahjus kuni pallid on kuldpruunid, umbes 10-15 minutit. Pealt peaksid olema pruunid ja krõbedad, aga seest mahlaseks jääma.

1 kommentaar:

  1. Mida kasutada fiberhuski asemel? Kas seda ei võiks üldse ära jätta?

    VastaKustuta