kolmapäev, 28. mai 2014

Rabarberi-kaneelimuffinid

Retsept ja pilt pärinevad Mariannilt: http://mariannslchf.se/rabarber-och-kanelmuffins/



ca 12-16 tk, sõltuvalt vormide suurusest

50 g sulatatud võid
5 muna
1,5 spl Bakery+ magustajat
1 dl vahukoort
1 dl Aman Prana kookosjahu
1 dl mandlijahu
1,5 spl fiberhuski
2 tl küpsetuspulbrit

200-250 g rabarberit
25 g võid
2 tl Ceylon kaneeli
1 spl Bakery+

Valmistamine:

Koori ja tükelda rabarber. Vali ise, kas soovid õhukesi või paksemaid tükke või miks mitte hoopis mõlemaid?

Prae rabarberit võis, aga kindlasti ära lase kõrbema. Puista peale Bakery+ magustajat ning kaneeli ja sega hoolikalt, lase jahtuda.

Vahusta munad ja magustaja kohevaks vahuks. Sega taigna hulka vahukoor ning sulatatud või, sega hoolikalt. Sega kuivained omavahel ning sega need taignasse. Kõige lõpuks sega taigna hulka võis praetud ja Bakery+ga ning kaneeliga maitsestatud rabarber.

Tõsta lusikaga muffinivormidesse ning küpseta 175 kraadises ahjus umbes 15-20 minutit.



NB! Silikoonvormid pikendavad küpsetamise aega: sel juhul tuleks küpsetada umbes 30 minutit.




Kommentaare ei ole:

Postita kommentaar