teisipäev, 13. mai 2014

Ribid

Ahjuribi ja cole-slaw (värske kapsas+punane sibul+hellmanns majonees)

Väga hea ja lihtne rasvane õhtusöök: ostan poest mingid täiesti tavalises marinaadis ribid (mis parasjagu soodsam on ja ei põe 1-2 korda kuus nende E-ainete pärast, mida see poe marinaad tõenäoliselt sisaldab). 

Kõige olulisem on ribide puhul valmistamisviis. Meie perele meeldivad pehmed suussulavad ribid, nii et kondid on ka peaaegu pehmed ja liha kukub kondi küljest lahti. 

Ma valmistan neid niimoodi, et panen ribid ahjuplaadile, alumiiniumfoolium peale ja umbes 2 tunniks 150-kraadisesse "poolkülma" ahju aeglasele küpsetamisele. Seejärel võtan hõbepaberi pealt ära ja lasen neil 10 minutit kõrge kuumuse (225 kraadi) ja puhumisfunktsiooniga veel pealt krõbedaks säriseda. 

Ülimalt mõnus, aga veidike aeganõudev LCHF-õhtusöök!

Kommentaare ei ole:

Postita kommentaar