1 2 3 4 5 6 7 8 9 10 11

neljapäev, 7. aprill 2016

Coppa della Maga jäätised - reklaam

Sain Lemontree OÜ'lt reklaamiks 4 topsi Coppa della Maga jäätist, et infot nende jäätiste kohta ka oma lugejatega jagada.


Sain järgmised jäätisetopsid:
  • pistaatisa
  • amaretto
  • maasika
  • karamelli

Mulle meeldivad need jäätised eelkõige seetõttu, et need on valmistatud naturaalsetest koostisosadest: täispiim, rõõsk koor, või, stevia, erütritool - sellised koostisosad, mida ma ka oma köögis süüa tehes kasutan. Need jäätised ei sisalda transrasvu, sojat, kunstlikke värvaineid ega suhkrut.

Süsivesikusisaldustega on nende jäätiste puhul aga väike segadus - pakendi peale kleebitud sildil on kirjas üks number, topsile kleepsu alla on trükitud teine number ja tegelikkuses kehtib hoopis kolmas. Igatahes viimased andmed tootjalt ütlevad järgmised süsivesikusisaldused 100 g kohta:
  • pistaatsiajäätises 10 g 
  • maasikajäätises 12 g 
  • karamellijäätises 14 g 
  • amarettojäätises 11,9 g


Maitse poolest on juba minu pikaajaline lemmik Coppa della Maga pistaatsiajäätis. Juba LCHF-i eelsel ajal oli minu lemmik jäätisesort pistaatisajäätis ja olen hea pistaatsiajäätise Eestist otsimisega "vanal suhkruajal" üsna palju vaeva näinud. Seda ma poleks osanud oodatagi, et suhkruvaba pistaatsiapähklijäätis niivõrd hea ja loomuliku maitsega võib olla! 

Coppa della Maga pistaatsiajäätis sisaldab ohtralt pistaatsiapähkleid, jäätise roheline värvgi pärineb ainult pistaatisapähklitest ning see on tõeliselt mõnusa koorese maitsega. Kui juba midagi magusat omale lugeda, siis on Coppa della Maga pistaatsiajäätis minu esimene valik. Isegi suurele suhkrupommile Ben & Jerry's jäätisele ei jää see jäätis oma maitse poolest alla. Küll aga on tegemist tunduvalt tervislikuma ja süsivesikuvaesema alternatiiviga :)

Ka amarettojäätis oli väga meeldiva maitsega - kahjuks seda veel Eesti poodides müügil ei ole. Kui see Eestisse müügile saabub, siis ostaksin kindlasti. Selles olid mõnusad mandlitükid ja koorese jäätisetekstuuri sees olid justkui väikesed magusad suussulavad amarettotilgakesed.  

Maasikajäätis oli samuti mõnusa "päris maasika" maitsega, hea koorene ja loomuliku magusa maitsega, mingit magustaja kõrvalmaitset ei olnud. Selle maasikajäätise teeb eriliseks see, et seal ei ole kasutatud kunstlikku maasikaaroomi, vaid see sisaldab naturaalseid maasikaid külmkuivatatud kujul. Seega julgen kõikidele maasikasõpradele soovitada seda mõnusa päris maasika maitsega Coppa della Maga maasikajäätist.

Karamellijäätisega on mul olnud kogemusi nii ja naa. Ükskord leidsin Coppa della Maga karamellijäätise Hiiumaalt ühest Konsumist ja see oli väga mõnusa karamellkommi maitsega koorejäätis. Teinekord sattus aga selline, millel oli kergelt mõru järelmaitse, justkui oleks magustajat liiga palju saanud. Maaletooja ütles, et karamellijäätis on üks nende kõige populaarsemaid sorte ja tootja otsustas selle karamellimaitset veelgi intensiivistada - see aga ei pruugi kõigile meeldida.


Kus müüakse?
  • Konsum
  • Maksimarket
  • Stockmann
  • Solaris
  • Tallinna Kaubamaja
  • Viimsi Delice

Soomes elavatele Coppa della Maga sõpradele tuletame meelde, et jäätised saadaval Espoo Iso Omena K-citymarketis, Salo K-citymarketis, Pirkkala K-citymarketis ja Turku Kupittaa K-citymarketis.

500 ml topsi hind on üsna krõbe, ca 8-9 eurot, aga vahel harva võib seda endale lubada - väikest maiustamist ilma suhkru ja lisaaineteta :)








Kommentaare ei ole:

Postita kommentaar

Märkus: kommentaare saab postitada vaid blogi liige.