1 2 3 4 5 6 7 8 9 10 11

teisipäev, 4. september 2018

Tulises marinaadis tiigerkrevetid


Vaja läheb:

300 g kooritud, sabaga tiigerkrevette (keedetud, külmutatud)
2 punast tšillikauna
4 küüslauguküünt
1 spl oliivõli
1 laimi mahl
1 suurem tomat
40 g värsket koriandrit
soola, pipart

Sulata krevetid, nõruta.
Koori küüslauk, puhasta tšillikaunad seemnetest, pane need koos tomati, laimimahla, koriandri, oliivõli, soola ja pipraga köögikombaini. Purusta segu ühtlaseks massiks ja vala krevettide peale. Jäta umbes 2-3 tunniks või ka ööpäevaks külmkappi seisma. Serveerimisel lisa kaunistuseks veel koriandrilehti.



Kommentaare ei ole:

Postita kommentaar

Märkus: kommentaare saab postitada vaid blogi liige.