reede, 20. detsember 2013

Juustu-peekonitäidisega sea sisefilee

Vaja läheb:
1 sea sisefilee (u 700 g)
riivitud tugevama maitsega juustu, nt lepasuitsu või parmesani
1 pk peekonit
1-2 küüslauguküünt
peterselli
võid


Valmistamine:
1. Lõika filee keskelt lahti.
2. Tükelda peekon ja prae krõbedaks.
3. Lisa peekonile küüslaugupressiga küüslauk.
4. Täida seafilee juustu, peterselli ja peekoni-küüslauguseguga.
5. Seo nööri või lõngaga kokku.
6. Prae rulli pannil, maitsesta soola ja pipraga.
7. Pane umbes 30-45 minutiks ahju.
8. Lase peale ahjus küpsemist lihal veel alumiiniumfooliumis umbes 10-15 minutit "puhata".
9. Serveeri cole slaw-ga (valge peakapsas, punane sibul, hapukoor, hellmanns majonees).

 
 
 
 



Kommentaare ei ole:

Postita kommentaar