Originaalretsept ja pildid pärinevad siit: http://mariannslchf.se/laxcheesecake/
Põhi:
75 grammi sulatatud
võid
2 dl mandlijahu
2 dl
sarapuupähklijahu
1 tl leiva
maitseainet
Täidis:
200 g
kuumsuitsulõhet
400 g toorjuustu
2 dl smetanat
1 spl peeneks
hakitud tilli
Kaunistuseks:
1 purk punast
kalamarja
tilli ja sidrunit
suuri krevette
keedetud (vuti)mune
Valmistamine:
Sulata või ja sega selle
sisse mandli- ja pähklijahu koos maitseainetega, sega hoolikalt.
Määri põhi
lahtikäiva 24 cm koogivormi põhja ja silu see korralikult lamedaks.
Lõika lõhefilee
pisikesteks tükkideks ja tükelda ka till.
Sega kokku
toorjuust ja smetana ning sega sinna sisse lõhe ja till.
Määri
lõhe-toorjuustusegu põhjale ja pane mõneks tunniks enne serveerimist külma.
Lõika noaga ääred
vormi küljest lahti ja serveeri.
Kommentaare ei ole:
Postita kommentaar
Märkus: kommentaare saab postitada vaid blogi liige.