1 2 3 4 5 6 7 8 9 10 11

teisipäev, 7. oktoober 2014

Vürtsikas lillkapsapüree

Pildil viil eilset šveitsipärast pikkpoissi ja vürtsikas lillkapsapüree

Vürtsikas lillkapsapüree:

Soolvee sisse läheb keema:
1 lillkapsapea
1 porgand
1 sibul
3-4 küüslauguküünt
tükk ingverit

Keeda kõik pehmeks. Lisa suvalises koguses võid ja vahukoort (umbes 75 g + 75 g või rohkem), lase kõik saumiksriga peeneks. Mina lisasin veel lõpuks natuke Vegeta Natural sarja ilma lisaaineteta maitseainet (selle võib ilmselt ka ära jätta).



2 kommentaari:

  1. sibul ja porgand on ju juurikad, mis kasvavad maa sees. Kas siis neid tohib kasutada.

    VastaKustuta
    Vastused
    1. Mina ei käsi ega keela kellelgi sibulat ja porgandit süüa, eks igaühel on vaba voli valida sobivate koostisisadega retsepte. Mind ennast väikeses koguses sibulat ja porgandit toidu sees ei sega.

      Kustuta

Märkus: kommentaare saab postitada vaid blogi liige.