Vaja läheb:
Martsipan:
või tee martsipan ise:
1 pakk 80 g Meira mandlijahu
1-2 tl Bakery+ magustajat
2 spl vahukoort või konjakit
4-5 tilka mõrumandli essentsi
Glasuur:
100 g tumedat šokolaadi (mul oli 75% Sarroti No.1 kakaoseemne tükkidega - need kakaoseemne tükid andsidki kommidele sellise ogalise "siili" välimuse)
1 tl kookosrasva
Valmistamine:
1. Kui valmistad ise martsipani: sega omavahel mandlijahu, magustaja, vahukoor/konjak ning mõrumandli essents.
2. Vooli martsipanist pallid või kasuta silikoonist šokolaadivormi.
3. Pane martsipanid koos vormiga vähemalt pooleks tunniks sügavkülma.
4. Külmutatud martsipani on väga lihtne vormist välja võtta.
5. Sulata vesivannil šokolaad (vesi potti keema, tükeldatud šokolaad +1 tl kookosrasva kohvitassiga potti vee sisse).
6. Kasta martsipanipallikesi kahvliga vedela šokolaadi sisse (ära torka kahvlit martsipani sisse, vaid "viska" martsipanipallikesi ükshaaval vedela šokolaadi sisse ning õngitse seejärel kahvliga välja ja lase nõrguda) ning pane need seejärel küpsetuspaberile hanguma.
7. Enne söömist hoia veel 5-10 min külmkapis, et šokolaad kõvaks hanguks.
Kommentaare ei ole:
Postita kommentaar
Märkus: kommentaare saab postitada vaid blogi liige.