2. Pane ahi 125 kraadile sooja.
3. Lõika pardifilee naha sisse ruudustik.
4. Aseta fileed nahapool allpool kuumale pannile. Pane pannile korraga 2 fileed. Prae kõigepealt nahapool allpool 4 minutit ja siis teiselt poolt 2 minutit. Pruunista ka ülejäänud otsad-ääred.
5. Seejärel tõsta praetud pardifileed ahjuplaadile. Maitsesta neid mõlemalt poolt soola ja pipraga. Kes soovib, võib siinkohal fileed ka näiteks balsamico kreemiga üle pintseldada.
6. Jäta nahapool jälle allapoole ja pane ühe filee sisse liha termomeeter.
7. Nüüd pane pardid 125-kraadisesse ahju ja küpseta kuni termomeeter näitab:
* 62 kraadi - roosa
* 65 kraadi - medium
* 70 kraadi - well done
8. Peale ahjust väljavõtmist mähi pardifileed ükshaaval alumiiniumfooliumisse ja jäta need sinna umbes 15 minutiks "puhkama".
9. Serveeri parti õhukeste viiludena näiteks ratatouille kõrvale. NB! Pardi praadimisest järelejäänud rasva saab edukalt ratatouille sees ära kasutada, sel juhul pole oliivõli vaja enam lisadagi.
Kommentaare ei ole:
Postita kommentaar
Märkus: kommentaare saab postitada vaid blogi liige.