Sulata vesivannil Sarroti 85% šokolaad, lisa 1 tl võid, sega.
Kasta maasikaid šokolaadi sisse ja jäta küpsetuspaberiga kaetud kandikule nõrguma. Pane pooleks tunniks külmkappi.
Vahusta vahukoor vähese Bakery+ magustaja ja Bourboni vanillipulbriga.
Kõrvale sobiks hästi klaasike Cava kuiva vahuveini :)
***
See retsept on jälle liberaalse LCHF-i pärusmaalt, aga aeg-ajalt sobib kindlasti nautimiseks! Ei ole nii, et LCHF-is peaks maasikaid ainult vaatama :) 100 g aedmaasikaid sisaldab nutridata andmetel umbes 10 g süsivesikuid, aga olen näinud ka külmutatud maasikaid kirjaga 5 g sv/100 g. Igaljuhul tasub maasikate söömisega piiri pidada, mitte neid kilode kaupa süüa, aga see ei tähenda kindlasti, et aeg-ajalt ei võiks omale natuke maasikaid lubada.
Kommentaare ei ole:
Postita kommentaar
Märkus: kommentaare saab postitada vaid blogi liige.