laupäev, 26. aprill 2014

Marineeritud kurgid, sinihallitusjuustutäidisega küpsetatud šampinjonid ja grill-liha



Kõigepealt marineeritud kurkide retsept (algallikas siin: http://mariannslchf.se/etiketter/inlagd-gurka/)

1/2 pikka kurki õhukeste juustunoa viiludena
1 dl vett
0,5 spl äädikat
1 tl Bakery+ magustajat
1 spl hakitud peterselli
3 ml soola
1/2 ml valget pipart

Viiluta kurgid, sega kõik ülejäänud ehk marinaadi koostisosad ja vala kurkidele peale. Aseta kurkidele peale raskus (näiteks väike kauss ja sinna sisse moosipurk) ning lase vähemalt 1 h seista.


Sinihallitusjuustutäidisega šampinjonid

Puhasta šampinjonid, eemalda jalad (kasuta šampinjonijalgu järgmine päev omletis)

Tõsta šampinjonide sisse tükeldatud sinihallitusjuust ning pane need 200-kraadisesse ahju, kuni tundub, et juust on sulanud (juustu kulus 2 suure karbi grillšampinjonide sisse vaid 1 pakk).


Serveeri koos marineeritud kurgiga grill-liha kõrvale.




Kommentaare ei ole:

Postita kommentaar