Selliseid snäkke on hea külmkappi hommikusöögiks varuda ;) Maitsevad nii suurtele kui väikestele.
Vaja läheb:
Silikoonist muffinivorme ja muffinipanni! (need omletuffinid jäävad tavaliste paberist muffinivormide külge kinni)
8 muna
2 dl vahukoort
riivjuustu
beebispinati lehti
2 pk peekonit (minu viimase aja lemmikpeekon on rakvere suitsupeekon)
soola, pipart
Valmistamine:
1. Pane ahi 200 kraadi peale sooja.
2. Klopi lahti munad koos vahukoore ja soola-pipraga.
3. Tõsta silikoonvormid muffinipannile ja vooderda vormid seest peekoniga (panin 2 peekoniriba igasse vormi, see sõltub muidugi konkreetse peekoni ribasuurusest).
4. Pese ja haki spinat.
5. Pane iga vormi põhja 1 tl riivjuustu ja veidike spinatit.
6. Vala iga vormi sisse muna-kooresegu.
7. Tõsta iga vormi peale veel 1 tl riivjuustu.
8. Küpseta 200 kraadises ahjus kuni omletuffinid on pealt veidi pruunikad ja kõrgeks paisunud, umbes 15-20 minutit.
Kommentaare ei ole:
Postita kommentaar
Märkus: kommentaare saab postitada vaid blogi liige.