teisipäev, 15. aprill 2014

Omletuffinid spinati, peekoni ja juustuga


Selliseid snäkke on hea külmkappi hommikusöögiks varuda ;) Maitsevad nii suurtele kui väikestele.

Vaja läheb:

Silikoonist muffinivorme ja muffinipanni! (need omletuffinid jäävad tavaliste paberist muffinivormide külge kinni)

8 muna
2 dl vahukoort
riivjuustu
beebispinati lehti
2 pk peekonit (minu viimase aja lemmikpeekon on rakvere suitsupeekon)
soola, pipart




Valmistamine:
1. Pane ahi 200 kraadi peale sooja.
2. Klopi lahti munad koos vahukoore ja soola-pipraga.
3. Tõsta silikoonvormid muffinipannile ja vooderda vormid seest peekoniga (panin 2 peekoniriba igasse vormi, see sõltub muidugi konkreetse peekoni ribasuurusest).
4. Pese ja haki spinat.
5. Pane iga vormi põhja 1 tl riivjuustu ja veidike spinatit.
6. Vala iga vormi sisse muna-kooresegu.
7. Tõsta iga vormi peale veel 1 tl riivjuustu.
8. Küpseta 200 kraadises ahjus kuni omletuffinid on pealt veidi pruunikad ja kõrgeks paisunud, umbes 15-20 minutit.










Kommentaare ei ole:

Postita kommentaar